WatchTower

WatchTower är Designage övervakningsmodul. WatchTower är en del av Designage CMS men kan även öppnas som en separat app behov.

För att du som användare enkelt ska ta till dig information och inte behöva förstå vad en viss adress eller ett kanalnamn innebär har WatchTower inte bara en tabell med dina kanaler, utan även en kartvy för att enkelt förstå vart just en skärm sitter. Om en skärm sitter i ett fordon, tex en buss eller taxi, ser du även i realtid positionen när den rör sig genom kartan.

 

Anpassningsbart gränssnitt

Enheterna tar skärmdumpar med ett par minuters mellanrum så du hela tiden kan se vad som visas just nu. När som helst kan du också manuellt ta en skärmdump och inom en sekund få en uppdaterad bild av vad som visas på skärmen.

Kartbaserad övervakning

WatchTower visar överskådligt varje enhets status och värden i realtid. Går en enhet offline ser du det i samma sekund och kan snabbt agera. Du ser också tydligt på kartvyn var varje finns vilket hjälper oerhört vid om en tekniker behöver åka ut på plats.

Detaljerad information om dina kanaler

Se information om dina enheter i realtid, såsom serienummer, nätverkadress etc. Alla parametrar hämtas direkt från enheterna för att alltid ge dig relevant information när du behöver den.