DESIGNAGE

accessible digital signage made for you

DESIGNAGE är en helt molnbaserad plattform för digital skyltning. All funktionalitet hanteras i en webbläsare på vilken dator, platta eller mobil som helst.

Uppspelningen av det publicerade innehållet kräver givetvis en skärm av något slag. Designage spelarmjukvara kan dock installeras direkt i de flesta skärmar på marknaden som har en inbyggd SOC, dvs den typ av dator som återfinns i de flesta moderna skärmar.
Om du har en skärm som du vill återanvända och som mot förmodan inte har en SOC som stöds kan du komplettera med en extern mediaspelare. Även där kan Designage spelarmjukvara installeras på ett stort antal modeller och märken.

Kraftfullt, enkelt och självklart.
Precis som det ska vara.

Att skapa en digital kanal, gå från idé till att publicera sitt budskap, oavsett typ av innehåll, format eller antalet skärmar ska vara enkelt. Du löser smidigt uppgiften med våran cloud-tjänst och har du speciella önskemål så skräddarsyr vi lösningen efter ditt behov.

Bring your own device

Genom konceptet Bring Your Own Device är det ett enkelt steg att registrera sig och börja använda Designage utan att vara beroende av specifik hårdvara från oss, oavsett var i världen man befinner sig.

Integrera Designage

Designage är byggd från grunden för att integrera med andra system. Vi arbetar hårt för att skapa samarbeten med olika tjänster och förlänga deras erbjudande, likväl som de kan förlänga vårt. Till exempel CRM-system, övervakningssystem mm.

Plug n play
Prisvärt

Vi tar betalt genom förmånliga licensavtal, per månad och skärm. Vänligen kontakta oss för offert och skräddarsydda lösningar.

Samarbete och kommunikation

Designage är byggd från grunden för integration.

Vi har skapat en plattform som helt enkelt ska kunna samarbeta med andra system.

Vi kan förädla och distribuera den information och data som genereras och hanteras i andra plattformar.