Vill du komma i gång med digital skyltning?

Vi erbjuder olika alternativ från att testa på gratis i 30 dagar eller varför inte beställa vårt startpaket som gör att du enkelt kan koppla upp en skärm du redan har.

Du får tillgång till plattformen och kan testa alla funktioner och förhandsvisa i din webb-läsare. För att publicera till en extern skärm kan enkelt köpa ett abonnemang inifrån plattformen.

Fyll i formuläret här

Du beställer ett startpaket för att snabbt komma igång med din kanal. Paketet innehåller ett års abonnemang samt en personlig genomgång av plattformen.

* I paketet ingår en mediaspelare från Brightsign. Du kan dock välja bort denna om du redan har en av alla de skärmar eller mediaspelare som Designage är kompatibelt med. Klicka här för en lista på alla modeller som stöds av Designage.

Fyll i formuläret för att snabbt komma i gång med att ladda upp material, skapa spellistor och publicera till din egen digitala skärmkanal!

Du kanske behöver en skräddarsydd integration med ert affärssystem eller driftövervakning? Ta en diskussion med oss om bästa upplägget för just ditt behov.

Våra skickliga utvecklare och partners kan lösa alla utmaningar!

Kontakta oss genom att fylla i detta formulär